Skip to main content

Weho

Tukkuliikkeet

Helppoa ja tehokasta

Weho-tuotteilla voidaan toteuttaa lämmitys- ja käyttövesiratkaisut helposti ja kustannustehokkaasti. Selkeät ja yksinkertaiset tuotevalikoimat tekevät tuotteiden valinnasta ja asentamisesta mutkatonta.  Weho-tuoteperheisiin kuuluu Wehofloor-lattialämmitys, WehoPress-komposiittijärjestelmä ja WehoPEX-lämmitys- ja käyttövesiputkistot.

Tuotteet asiakastarpeen mukaisesti

Lattialämmityksen säätöjärjestelmän valinta voi toisinaan tuntua vaikealta. Loppuasiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoitus on oleellisessa asemassa oikeaa ratkaisua valittaessa.

Olemme koonneet oheiseen kuvaan pientalojen Uponor- ja Weho-järjestelmien yleisimmät ratkaisut ja niiden keskeisimmät erot, helpottaaksemme valinnan tekemistä eri ratkaisuiden välillä.

Lattialämmityksen suunnittelupalvelu

Toimivassa ja energiatehokkaassa lattialämmitysjärjestelmästä suunnittelu on tärkeässä osassa. WehoFloor-järjestelmän toimitukseen sisältyy aina lattialämmityssuunnitelma.

Suunnittelussa otamme huomioon huonetilojen tarvitseman lämmitystehon, käyttötarkoituksen ja lattioiden pintamateriaalin, unohtamatta asiakkaan toiveita ja tarpeita. Wehofloor-järjestelmän suunnittelu on ammattilaisille maksutonta. asiakaspalvelu@uponor.com

Ota yhteyttä suunnitteluun

Älykäs Uponor Smatrix Pulse - Säätölaitepäivitykset saneerauskohteisiin

Langaton Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä tarjoaa älyä ja energiatehokkuutta jokaiseen kotiin.

Säätölaitepäivitys voidaan toteuttaa Smatrix Pulse -tuotteilla olipa alkuperäinen järjestelmä toteutettu sitten kenen tahansa valmistajan tuotteilla.

Tutustu Uponor Smatrix Pulsen ominaisuuksiin!

Tuoteluettelo ja varaosat

Tuotehyväksynnät

WehoPress-koneiden huollot

WehoFloor

lattialämmitys

Lue lisää

WehoPress

käyttövesi ja lämmitys

Lue lisää

WehoPEX

käyttövesi ja lämmitys

Lue lisää