Skip to main content

Weho

WehoPex -
muoviputket

Käyttövesi- ja lämmitysputket

WehoSani-käyttövesiputket ja WehoRadi-lämmitysputket ovat PE-Xa-putkia. Ne asennetaan suojaputkessa rakenteiden sisään kuten alapohjan eristeisiin, väliseiniin tai yläpohjaan. PE-Xa-putkia on valmistettu jo yli 40 vuoden ajan, joten niiden edut on yleisesti tunnettuja: sujuva asennus, pienet lämpö- ja painehäviöt, ensiluokkainen vedenlaatu ja erinomainen kestävyys.

WehoSani-käyttövesiputket

WehoSani-putket on tarkoitettu kiinteistöjen kylmän ja lämpimän käyttöveden jakeluun. WehoSani-putkimateriaali on ristisilloitettua polyeteeniä (PE-Xa), jossa putken ristisilloitusaste on paras mahdollinen ja rakenne lajinsa vahvin. Valmistusmenetelmän ansiosta putki kestää erinomaisesti korkeaa lämpötilaa, painetta sekä mekaanisia rasituksia.

WehoRadi-lämmitysputket

WehoRadi-putket on tarkoitettu kiinteistöjen lämmitysjärjestelmien asennuksiin. Putkimateriaali on ristisilloitettua polyeteeniä (PE-Xa) ja putkissa on myös happidiffuusiokerros. Vaikka lämmitysjärjestelmässä oleva happi ei vahingoitakaan itse putkia, saattaa se aiheuttaa korroosiota järjestelmän metalliosille kuten esimerkiksi lämpöpattereille. Tästä syystä lämpöpuolen putkien tulee aina olla varustettu happidiffuusiosuojalla. Hyvän taipuvuutensa ansiosta WehoRadi-putkien asennus käy nopeasti ja vaivattomasti.

Esitteet

WehoSani-käyttövesiputket

WehoRadi-lämmönsiirtoputket

WehoSani-tuotehyväksyntä

WEHO-
tuoteluettelo