Skip to main content

Weho

WehoPress-
komposiittiputket

Monikäyttöinen WehoPress

WehoPress-komposiittiputkijärjestelmä on luotettava ja pitkäaikainen ratkaisu. Se soveltuu rakennusten käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysputkistoiksi niin uudis- kuin saneerauskohteissa. WehoPress-komposiittiputket, osat ja liittimet kestävät kaikkia normaaleja käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmissä käytettäviä nesteitä ja ne voidaan asentaa joko piilo- tai pinta-asennuksena. Järjestelmäkokonaisuus koostuu ympäristöministeriön tyyppihyväksytyistä putkista, laajasta puristusliitin- ja osavalikoimasta, sekä tarvittavista työkaluista. Järjestelmän dimensiot ovat 16, 20, 25, 32, 40, 50 ja 63 mm.

WehoPress-putket

Kerrosrakenteisten putkien sisä- ja ulkopinta on PE-muovia. Kerrosten välissä oleva alumiinikerros toimii happidiffuusiosuojana, helpottaa asennusta ja varmistaa putken pysymisen muodossaan. Järjestelmän asennus on nopeaa ja turvallista sillä putket liitetään ilman tulitöitä helposti puristusliittimillä.

WehoPress-liittimet

WehoPress-järjestelmän puristusliittimien liitostekniikka on helppo, nopea ja varmatoiminen, taaten ehdottoman tiiviit liitokset. WehoPress liittimet soveltuvat käytettäväksi ainoastaan yhdessä WehoPress putkien kanssa ja puristettavaksi niille erityisesti tarkoitetuilla puristusleuoilla.

Liittimet on valmistettu veden kanssa kosketuksissa olevilta osin sinkkikadon kestävästä DR-messingistä. Niiden puristusholkki on erikoisterästä ja O-rengastiiviste EPDM-kumia. Puristettaessa liittimessä oleva teflonrengas pusertuu tiiviisti puristusrengasta ja putken päätä vasten estäen myös sähkökorroosiota. Osat ja liittimet on merkitty helposti tunnistettavin merkinnöin.

WehoPress-työkaluhuolto

WehoPress-työkaluja huoltaa Suomessa työkaluvalmistajan valtuuttama huoltoliike Cablex. Työkalun säännöllisellä huollolla varmistetaan työkalujen moitteeton toiminta ja puristusliitosten varma pitävyys.

WehoPress
Suunnittelu- ja asennusohje

Käyttöohje
Minipuristin (8/2015)

Käyttöohje
Iso puristustyökalu

Käyttöohje
UW 63-puristuspää

huoltoliike
Cablex

WEHO-
tuoteluettelo